Mai legnézettebb képek

 • Mai megtekintések: 3

  Nagykanizsai fűtőház, 2017. június 16. --

 • Mai megtekintések: 2

  Körmend, 2004. május 28. -- Személyvonat érkezett Szentgotthárdról Körmendre, reggel fél nyolckor. A bejárók elözönlik a kis állomást, munkába és iskolába siet mindenki. A háttérben a Zalalövőről érkező motorkocsi látható.

 • Mai megtekintések: 2

  Balatonszentgyörgy, 2017. június 15. -- A Budapestről Nagykanizsára került Bobó és a GySEV-től a Kárpát Vasúthoz került "Berényi" Balatonszentgyörgyön találkoztak. A motorkocsi az átépített Szántód-Kőröshegy - Balatonszentgyörgy szakasz ideiglenes forgalomba helyezését végző bizottságot szállítja, a Bobó pedig Nagykanizsáról érkezett, hogy a rakodóvágányon becserélje a rakott és az üres kocsikat.

 • Mai megtekintések: 1

  Pamuk, 2017. november 29. -- A pamuki megállóhely új helyre költözik, a gyűrű alakú (középen lyukas) település középső útátjárójához. A peronszegély és a feltöltés már kész, de a december 9-i forgalomba helyezésig még sok a tennivaló. A képen látható Nohab most az "osztopáni tartalék", az építési munkák anyagellátását segíti, de most éppen utasokat szállít Somogyjádról Somogyvárra.

 • Mai megtekintések: 1

  Ferencvárosi fűtőház, 2018. március 23. -- Talán az utolsó, üzemképes 500-as Bobó a képen látható 517-es, amely az itt dolgozó szerelők szerint a Dunai Finomítónak lett bérbe adva, de már hónapok óta itt vár Ferencvárosban. A szomszédos vágányon egy 300-as Szergej áll, velük leginkább Vácon vagy a Keleti rendezőben lehet találkozni.

 • Mai megtekintések: 1

  Tapolca, Tanúhegyes fotóhely, 2018. június 24. -- Kék Hullám sebesvonat érkezik hamarosan a tapolcai végállomásra.

 • Mai megtekintések: 1

  Balatonkeresztúr, 2018. május 26. -- A Nohab GM Alapítvány minden évben szervez egy különvonatot, amelyet az általuk helyreállított Tízeske húz. Az idei utazás is igazi kuriózumnak számított, a vonat végigjárta a megszüntetett személyforgalmú Balatonmáriafürdő elágazás - Somogyszob vasútvonalat. Az első érdekesebb helyszín rögtön Balatonkeresztúr állomás után adódott, ahol a vasút egyik oldalán lakóházak sorakoztak, a másik oldalán pedig a megszüntetett betonelemgyári iparvágány nyomai láthatók.

 • Mai megtekintések: 1

  Sülysáp, 2019. február 24. -- Robog az Usgyi Szolnok felé a fővonalon, tolja neki a vezető, folyamatosan a levegőben a kipufogó lezáró fedele. Egyébként nem járnak erre rendszeresen az orosz motorkocsik, a közepesen lelakott 005-ös a Keletiben lehetett a kerékesztergán.

 • Mai megtekintések: 1

  Vecsés, Kakucsi út, 2019. október 23. -- 

 • Mai megtekintések: 1

  Lişava, (Lissava, Románia), 2019. október 19. -- Az Oravicabányát Csudafalvával összekötő közút a vasúti keresztezés után tovább kapaszkodik, a vasút a háttérben látható magaslatot egy alagúttal töri át. A képen látható vonat Anina felől érkezik a Lisava patak völgyébe, és hamarosan az azonos nevű állomásra. A napi egy pár vonatos menetrend ellenére Lisaván is van forgalmi szolgálat, a forgalmista autójával a vágány melletti földúton közelítheti meg az állomást.