Mai legnézettebb képek

 • Mai megtekintések: 2

  Nyergesújfalu, 2005. március 4. -- Tehervonat érkezik Dorog felől, üres cementszállító kocsikkal. A vonat tömege nagyobb annál, amit egy Remot Dácsia képes elhúzni, de a pályát a Szergej tönkre tenné, ezért a vonatra Hatvanból kértek kölcsön egy Púpost. 

 • Mai megtekintések: 2

  Ferencváros, 2017. augusztus 18. -- 

 • Mai megtekintések: 2

  Tar, 2005. október 20. -- Somoskőújfaluból Hatvanba tartó személyvonat közeledik Tar állomáshoz. A vasútvonal itt a Zagyva-völgy peremén, közvetlenül a Mátra lábánál vezet. Egykor forgalmas fővonal volt ez is, de a második vágányra ma már csak egy földút emlékeztet.

 • Mai megtekintések: 2

  Hortobágyi-Halastó, 2018. április 12. -- A kisvasút járműveit is a nyíregyházi Nyír-D-Tech tartja karban. Sok a dolga most a C50-esnek, hétköznap a halas csilléket húzza, hétvégén pedig kirándulókat szállít a halastavak partján. A turistaforgalom tavasztól őszig rendszeres, de halakat csak akkor szállítanak, ha az átázott töltéseken nem tudnak teherautókkal közlekedni.

 • Mai megtekintések: 1

  Gyál, M0 felüljáró, 2016. június 20. -- Lajosmizse és Budapest-Nyugati között közlekedő személyvonat érkezik az M0 autópálya felüljárója alá. A felüljáró minden napszakban kellemes fotóhely, nyári estéken a Budapest felé haladó vonatok adnak témát. És amióta "kihaltak" a vezérlőkocsik, mozdonyos képek is készülhetnek.

 • Mai megtekintések: 1

  Ferencváros, 2017. április 4. -- A ferencvárosi gázolajkút felől érkezett az MMV Sulzere, majd gyors irányváltás után elindult az állomás Kőbánya felőli végére. Várakozott itt egy gabonaszállító kocsikból álló vonat, lehet, hogy majd azzal indul Lőkösháza felé, de lehet, hogy csak leállították valamelyik túloldali csonkavágányon.

 • Mai megtekintések: 1

  Nyíregyháza, 2004. augusztus 4. -- Világít a három fény, füstöt ereget a kémény, jó formában vannak még ezek a régi nyíregyházi Bobó mozdonyok. Ők adják itt az erőt dízel fronton, mivel Nyíregyházán sem Csörgők, sem Szergejek nincsenek. A 211-es hamarosan a déli ipartelepekre indul, a 081-es pedig az állomáson végzi a teherkocsik rendezését.

 • Mai megtekintések: 1

  A 096-os Szergej indul gépmenetben Bajáról Kiskunhalasra, a Floyd friss festésű 609 003 psz. mozdonya mellett

 • Mai megtekintések: 1

  Balatonszárszó, 2017. június 15. -- A Kárpát Vasút osztrák pályaszámos, GySEV-től vásárolt motorkocsija megállt, hogy a rajta utazó bizottság ellenőrizze a Kaza utcai vasúti átjárót. Az átjáró mellett a vasút keresztezi a Büdös-gáti vízet, ahol az átépítés keretében új híd épült.

 • Mai megtekintések: 1

  Mátrafüred, Oxygen Adrenalin Park, 2018. augusztus 31. -- Szép kilátás nyílik a parkvasútról a Mátra déli lejtői és az Alföld felé. A vasút itt az egykori bányaudvar peremén épült, a kiállított harci járművek után élesen balra fordul.