Mai legnézettebb képek

 • Mai megtekintések: 3

  Miskolc-Diósgyőr, 2010. augusztus 11. -- A megszűnt Diósgyőri Gépgyár négyvágányos pályaudvarán áll a Hejőcsabai Cement Művek egykori mozdonya, az A23 015 pályaszámú Zetor. A gépet a miskolci Bobó Kft. vásárolta meg, valószínűleg az alkatrészei miatt.

 • Mai megtekintések: 3

  Nyírbátor, 2019. szeptember 24. -- Keddenként mostanában rövidebb a mátészalkai tolatós tehervonat, néha el is marad. Ma is csak négy üres kőszállító kocsival indult Debrecen felé. Tolta is neki rendesen a vezetője, nehogy a délutáni csúcsforgalom miatt a vonalon ragadjon. A Floyd kis Sulzere hosszabb időre az állomáson marad. A magánvasút még tegnap hozott néhány konténerszállító kocsit a város déli részén lévő iparvágányra, szemes termény rakodásához.

 • Mai megtekintések: 2

  Záhony, 2019. szeptember 24. -- 

 • Mai megtekintések: 2

  Ferencváros, 2018. október 10. -- Induláshoz készülődik az osztrák vasút Rail Cargo Hungáriás matricát viselő 015-ös Taurusa a ferencvárosi állomáson.

 • Mai megtekintések: 2

  Vecsés, Kakucsi utcai átjáró, 2018. április 30. -- Teherkocsik helyett ma délelőtt egymást húzták az ÖBB Taurus mozdonyai. Először a hagyományos megjelenésű 1116 022, mögötte a Rail Cargo Hungária kék matricáját viselő, de kissé már megkopott 116 048-as robog át a Vecsés határában lévő Kakucsi utcai átjárón.

 • Mai megtekintések: 2

  Tunyogmatolcs alsó, 2019. szeptember 24. -- 

 • Mai megtekintések: 2

  Ócsa, 2012. május 18. -- Romániából származó betonacélt hozott a Kárpátos Nohab Ócsára, ahol teherautóra rakják át, valódi úti célja egy dabasi vaskereskedés. A hosszú tehervonat csak éjjel tudott közlekedni, mert az elővárosi személyvonatok napközben teljesen lefoglalják az egyvágányú pálya kapacitását. A lajosmizsei vonalon ma már csak elvétve jár tehervonat, mert bár igény lenne rá, a vonal rakodóhelyek dolgában eléggé szűkösen áll.

 • Mai megtekintések: 2

  Bábonymegyer, 2017. augusztus 15. -- Még éjszaka van, "három óra húsz", amikor a mozdonyvezetők átveszik a motorkocsik kulcsait, és a 38310-es személyvonatként 3:52-kor együtt indulnak Kaposvárról. Az egyik motorkocsi Karádról visszafordul, de a másik végigjárja Somogy álmos falvait, a nyári nap sugarai először Tab környékén sütnek rá. A vonat iskolakezdésre, 7:19-kor érkezik Siófokra.

 • Mai megtekintések: 2

  Aranyosapáti, 2019. szeptember 24. -- Látványosan gyorsít a 191-es Szergej, pedig a három rakott koromszállító, két kapcsoló és hat üres eltolható oldalfalú kocsiból álló vonatnál szoktak erre hosszabbak és nehezebbek is közlekedni. A vonat Záhonyból indult, az első része Nyírmadáig, a második része csak Vásárosnaményig közlekedik.

 • Mai megtekintések: 2

  Tapolca, 2016. december 30. -- Nyolc Nohabos különvonat érkezett Tapolcára. Amíg a MÁV Nosztalgia Kft. Schlieren "élménykocsijai" a második vágányon várakoztak, addig a mozdonyok beálltak a fűtőházhoz.