Mai legnézettebb képek

 • Mai megtekintések: 5

  Cegléd, Kecskés csárda fotóhely, 2019. június 9. -- A Budapest-Nyugati pályaudvar és Nyíregyháza között közlekedő Holló (1650-es) InterCity halad az alföldi síkon Ceglédről Szolnok felé. A járat a madarakról és virágokról elnevezett körIC-k közé tartozik, de a Püspökladány és Debrecen közötti pályaépítés miatt annyira lelassul, hogy a nyíregyházi érkezése előtt hat perccel elindul a kör másik fele Miskolcon át a Keleti pályaudvarra.

 • Mai megtekintések: 4
 • Mai megtekintések: 4

  Karád, 2017. június 7. -- Tolatás zajlik a karádi megálló-rakodóhelyen. Mielőtt hazamenne, az egész nap a somogymeggyesi sárelöntésnél dolgozó Lencse még beállítja a négy dozátoros kocsit a raktári vágányra, ahonnan a Dácsia tolva megy fel a pályamunkák helyszínére. A bent álló motorkocsi szerepe mindössze annyi, hogy nehezítő körülményként próbára tegye a tolató személyzet logikai képességeit.

 • Mai megtekintések: 2

  Mátrafüred, Oxygen Adrenalin Park, 2018. augusztus 31. -- 

 • Mai megtekintések: 2

  Bankházai íves fotóhely, 2018. szeptember 7. -- A Budapest és Kunszentmiklós-Tass közötti elővárosi vonatok nagy része ma már FLIRT motorvonat, de rendszeresen járnak még mozdonyos vontatásúak is. A ma délutáni 3716-os vonat is hagyományos ingaszerelvényből állt, de a vezérlőkocsis üzem ritkán sikerül. Ennek az egyik oka, hogy a vezérlőkocsi egyáltalán nem működik, de az is előfordul, hogy vezérlőkocsis üzemre alkalmatlan mozdonyt osztanak be rá.

 • Mai megtekintések: 2

  Kiskunlacháza, Bankházai íves fotóhely, 2018. október 22. -- Budapest-Keleti és Kelebia között közlekedő gyorsvonat haladt át a kiskunlacházi állomáson, és fordul a bankházai ívben Apaj, vagyis Dömsöd állomás felé.

 • Mai megtekintések: 2

  Kaposvár, 2002. március 23. -- A vasútvonal rakodóhelyeit Szergejjel szolgálják ki, de a képen most nem egy tehervonat látható. Bonnya környékén kisiklott a Kaposvár és Karád között közlekedő tolatós tehervonat egyik kocsija, a visszaemeléséhez a dombóvári darus szerelvényt riasztották. A kép Kaposvár határában, egy Dombóvár felől érkező személyvonat mozdonyának vezetőállásáról készült.

 • Mai megtekintések: 2

  Pápa, 2004. április 13. -- A kis pápai fűtőház bezárása után az itt éjszakázó járműveknek már csak az épület előtt jutott hely. A képen a pápai tartalék M43 1044 és a Pápa - Csorna vonalon ingázó Bzmot 204 látható.

 • Mai megtekintések: 2

  Vecsés, Üllői úti átjáró, 2018. március 13. -- A 2823-as számú Cegléd - Budapest-Nyugati között közlekedő zónázó vonat halad át az Üllői úti sorompón, és érkezik hamarosan a ferihegyi megállóba. A háttérben a Ferihegyi gyorsforgalmi út látható, amelyhez az Üllői út egy forgalmas, gyakran lezárt átjáró után csatlakozik. A Budapest felé haladó zónázó itt sokszor annyira utoléri az előtte haladó személyvonatot, hogy közöttük még a sorompó is lezárva marad.

 • Mai megtekintések: 2

  Kunszentmiklós, elleníves bejárat, 2018. október 13. --