Mai legnézettebb képek

 • Mai megtekintések: 1

  Ferencváros, 2017. április 4. -- A ferencvárosi gázolajkút felől érkezett az MMV Sulzere, majd gyors irányváltás után elindult az állomás Kőbánya felőli végére. Várakozott itt egy gabonaszállító kocsikból álló vonat, lehet, hogy majd azzal indul Lőkösháza felé, de lehet, hogy csak leállították valamelyik túloldali csonkavágányon.

 • Mai megtekintések: 1

  Ferencváros, Nyugati Rendező, 2018. október 17. -- Egy román klórszállító tartálykocsi várakozik hat hasonló társával a Nyugati Rendező egyik tárolóvágányán. Honállomásuk a Bákó (Bacău) melletti Borzești, ahol a Chimcomplex nevű vegyi üzem ontja magából a hasznos anyagokat. A tartálykocsikon lévő utolsó bárca szerint Borzești Bacău - Giurgiu Nord - Rusze - Kulata - Thesszaloniki Rendező útvonalon közlekedtek, a budapesti útjukat a kocsikon nem dokumentálták.

 • Mai megtekintések: 1

  Ferencvárosi vontatási telep, 2019. január 4. -- Az Ezeröcsi becenevű Szili lassan igazi matuzsálemnek számít a ferencvárosi villany javító csarnok előtt várakozó modern mozdonyok között. Talán a kelebiai vonal az utolsó, ahová Ferencváros nagyobb számban ad ki Sziliket.

 • Mai megtekintések: 1

  Kiskunlacháza, 2018. október 22. -- A Belgrád és Bécs között közlekedő Avala EuroCity érkezik Kiskunlacháza állomás bejáratához Kunszentmiklós-Tass felől. Hétköznapokon ezt a vonatot Kelebia és a Keleti pályaudvar között 1000-es Szilik húzzák, de most úgy látszik, a hosszú hétvégén elég 2000-es Szili szabadult fel az elővárosi forgalomból.

 • Mai megtekintések: 1

  Pilis, Mikszáth utcai fotóhely, 2019. január 6. -- A pilisi állomást elhagyva Budapest felé tart az MMV második Transmontanája. A mozdonyt korábban is az MMV bérelte, de akkor még a DB Schenker "közlekedéspiros" színében pompázott. A román pályaszámú 480 015 tavaly novemberben kapta meg az MMV flottaszíneit.

 • Mai megtekintések: 1

  Körmend, 2004. május 28. -- Személyvonat érkezett Szentgotthárdról Körmendre, reggel fél nyolckor. A bejárók elözönlik a kis állomást, munkába és iskolába siet mindenki. A háttérben a Zalalövőről érkező motorkocsi látható.

 • Mai megtekintések: 1

  Cegléd, Kecskéscsárda fotóhely, 2019. január 6. -- A 6292-es Budapest-Nyugati - Záhony sebesvonat rövid ceglédi tartózkodás után Szolnok felé folytatja az útját. Hétköznap ez a vonat Sziliből és hagyományos gyorsvonati kocsikból áll, de hétvégén elég sok FLIRT felszabadul a budapesti elővárosban, így jut a távolsági forgalomba is. Persze nem biztos, hogy kényelmesen lehet itt ülni öt és fél órán keresztül, rövidebb távokra azonban üdítő alternatíva.

 • Mai megtekintések: 1

  Vecsés, Kakucsi utcai átjáró, 2018. április 30. -- Teherkocsik helyett ma délelőtt egymást húzták az ÖBB Taurus mozdonyai. Először a hagyományos megjelenésű 1116 022, mögötte a Rail Cargo Hungária kék matricáját viselő, de kissé már megkopott 116 048-as robog át a Vecsés határában lévő Kakucsi utcai átjárón.

 • Mai megtekintések: 1

  Ferencváros, 2018. augusztus 6. -- Osztrák Taurusok várakoznak a ferencvárosi Nyugati rendező bejáratánál lévő, főleg tárolásra használt vágányon. Itt nem akadályozzák az "személypályaudvar" forgalmát, de gyorsan rá tudnak állni egy Kelenföld felé induló tehervonatra, ha szükséges. Ennek a vágánynak csak az első, 100-200 méter hosszú szakaszán van villamos felsővezeték, a többi részén teherkocsikat tárolnak. A háttérben a ferencvárosi üzemi épület magasodik, ahonnan a pályaudvar forgalmát irányítják.

 • Mai megtekintések: 1

  Vecsés, Kakucsi utcai fotóhely, 2019. január 6. -- Brutális, egész napos havazás után olvad minden, +5 fok és ragyogó napsütés a vecsési faluszélen. Hétvége lévén a csíkos ingák helyére FLIRT-ök érkeztek, a képen a 2824-es Budapest-Nyugati - Cegléd zónázó száguld Monor felé.